Ring på 42 57 32 92 og book et besøg i vores showroom - alle dage fra 8 - 22
Få lavet et specialbygget møbel - kontakt os uforpligtende.

VINREOLER

Vinreolen kan være et æstetisk møbel, der står et centralt sted i huset. Her skal reolen helst spille særligt godt sammen med resten af din indretning. Du skal selv bestemme, hvor din vinreol skal stå i hjemmet, og hvilken funktion den skal have. Vi har to forskellige modeller af vinreoler – en større og en mindre model – en til vinconnaisseuren og en til hobbysamleren. Vi forhandler ligeledes stålskabe og reoler, som udarbejdes efter dine behov.

Viser alle 2 resultater

Vinreoler fra Wood by work udgør en smuk opbevaringsplads til dine yndlingsvine i huset. Vores vinreoler har en klassisk og solid stålkonstruktion, hvor dine vin kan ligge i fred og ro, og så er der ekstra hyldeplads til andet tilbehør. Det udvider vinreolens funktioner – der er også plads til bøger, planter og skåle. Vores vinreoler kan købes, som de er, men vi fremstiller også gerne en eller flere reoler ud fra dine personlige ønsker.

Vinreolerne er tiltænkt en central plads i din stue, hvor materialerne af stål og træ spiller godt sammen med enhver moderne indretning. Vi har to forskellige modeller af vinreoler – den store vinreol har en del mindre hylder i forskellige materialer, der giver plads til alt dit vintilbehør, mens den mindre vinreol giver dig plads til alle dine vinbøger.

2 forskellige rammer til din vinreol

Du kan vælge mellem to forskellige metalrammer til din vinreol:

  • Hvid 
  • Sort

Til metalrammerne udarbejder vi træpladerne til vinreolen i forskellige materialer. De kan fremstilles i en naturlig træfarve, men også i lysere og mørke nuancer, alt efter hvilken behandling træet har fået. Vi behandler træet i både lak og olie. Vi aftaler, hvilken farve og størrelse træet skal have, og derefter beslutter vi, hvilken behandling der passer til. 

Den tilhørende ramme i enten sort eller hvid skaber en flot kontrast til det naturlige træ. Det giver dig samtidig gode muligheder for at vælge en farve, der passer til netop din indretning. Har du mørke møbler, går den sorte ramme godt i spænd med resten af dine møbler. Overvej, inden du køber din vinreol, hvilken farve der egner sig særligt godt til din stue eller entré.

Hvordan skal du opbevare vinene i din vinreol?

Vi giver dig gode tips til, hvilken vinreol der passer til dine møbler, og vi laver selvfølgelig en vinreol i mål ud fra dit ønske og dine behov. Det giver dig mulighed for at sammensætte en stilistisk og simpel vinreol i et råt stel med mange anvendelsesmuligheder eller skabe en stor vinreol med mange detaljer og flere forskellige funktioner til både lamper, planter og andet alkohol. 

Wood by work anbefaler til hver en tid, at du opbevarer vinflaskerne liggende, så proppen altid er fugtig. Følger du dette råd, holder vinene i længere tid og smager også godt efter mange års opbevaring. Derudover fylder vinene også mindre i rummet, og du sparer plads. Du bør opbevare dine vin et køligt sted. Derfor skal de ikke placeres i direkte sollys. Bliver dine vine udsat for direkte sollys, kan det på skade kvaliteten af vinene. 

Vores vinreoler er skabt med fokus på miljøet 

Du kan købe din vinreol, som den er, eller du kan få den fremstillet ud fra dine ønsker. Det gør din vinreol til en specialdesignet vinreol, der på grund af den høje kvalitet fremstår som et miljørigtigt, naturligt og bæredygtigt valg. Vi tager stolt udgangspunkt i EUTR (EU Timber Regulation). Det betyder, at Wood by work tager moralsk og etisk ansvar for en bæredygtig fremtid. EUTR blev skabt i 2013, hvor trævirksomhederne blev underlagt strengere krav om kun at handle med lovligt træ. 

Din færdige vinreol er således et naturligt og bæredygtigt møbel i din stue, der er fremstillet på ansvarlig vis. Metalrammens symmetriske design og det smukke træ giver næsten følelsen af, at man befinder sig i en vinkælder. Vores sortiment består ud over vinreolerne af sofaborde, sildebensborde, plankeborde og interiør. Disse møbler bliver produceret efter de samme principper som vores vinreoler.

Vinreolen fra Wood by work skaber et naturligt samlested i huset

Vinreolen kan placeres mange steder i hjemmet. Det kommer meget an på, hvordan du opbevarer din vin. Den kan tjene som et praktisk møbel, der udelukkende bidrager til, at dine vine ligger korrekt, så propperne ikke tørrer ud. I sådanne tilfælde er det æstetiske udtryk mindre vigtigt. 

Vinreolen kan også være et æstetisk møbel, der står et centralt sted i huset. I det tilfælde skal reolen helst spille særligt godt sammen med resten af din indretning. Du skal selv bestemme, hvor din vinreol skal stå i hjemmet, og hvilken funktion den skal have.

Dit valg af vinreol er i høj grad afhængigt af, hvor stor en samling af vin du har. Har du en stor samling af vin, bør du købe vores store vinreol, så du kan matche din vinsamling med alt dit vintilbehør i huset. Vinreolen kommer altså til at fungere som et naturligt samlested for alle dine vine i huset. 

Det er selvfølgelig individuelt, hvilken type vinreol man foretrækker. Hvad der er mere vigtigt, er at kende sit forbrugsmønster. Har du en tendens til at købe mange flasker ad gangen, bør du overveje en større opsætning til dine vine. Køber du derimod færre vine, bør du have en løsning, så du uhindret kan komme til dine vine.

Vores vinreoler foretrækker vi at stille centralt i stuen eller ude i en entré. På den måde er din vin altid lige ved hånden, og reolen bliver samtidig en form for midtpunkt i dit hus eller lejlighed. Træ giver et varmt og roligt udtryk sammen med det hvide eller sorte stål. Vinene ligger altid ligeligt fordelt, og det skaber en ordentlighed i din stue eller entré.

Kontakt Wood by work for at høre mere om vores vinreoler

Kontakter du os i dag, finder du med sikkerhed din næste vinreol hos Wood by Work. Du er velkommen til at se på alle vores andre naturlige træmøbler på vores webshop. Møblerne leveres altid i en skarp og bæredygtig kvalitet. Priserne på vores sofaborde begynder fra 2.499 kr.

Kontakt os på telefon +45 42573292 eller send os gerne en mail til woodbywork@gmail.com. Du kan du sende en kontaktformular til os med alle dine ønsker til dit næste træmøbel, samt dine kontaktoplysninger, så besvarer vi din henvendelse hurtigt og inden for 24 timer.