Ring på 42 57 32 92 og book et besøg i vores showroom - alle dage fra 8 - 22
Få lavet et specialbygget møbel - kontakt os uforpligtende.

SOFABORDE

Giv din stue et rustikt og moderne look. Du får solide og robuste sofaborde i forskellige størrelser og materialer, der egner sig til alle de hyggelige stunder i stuen og filmaftenerne foran fjernsynet. Vores borde og bænke kan tåle de fleste varme og kolde væsker samt de mange ting, du løbende sætter derpå. Se alle sofaborde her

Viser alle 3 resultater

Rustikke og moderne sofaborde

Bordene er en blanding af træ, beton og metal, hvilket egner sig særligt godt til en skarp og moderne indretning. Du kan vælge mellem et af vores mindre coffee tables eller et af vores sofaborde. Læg især mærke til, at du også kan få lavet et sildebensbord om til et mindre sofabord. Det kræver kun, at du kontakter Wood by work for at høre, hvad dine muligheder er. Derefter kan vi sammen finde det helt rigtige sofabord til dine behov.

Vi har et stort udvalg af sofaborde i forskellige materialer

Du kan vælge mellem fire forskellige materialer, som dit sofaborde eller coffee table kan fremstilles i:

  • Eg
  • Gran
  • Beton
  • Røget eg.

Det giver dig mange muligheder, når du skal vælge den træsort, som passer bedst til dit hjem. Derudover kommer din sofabordsplade også i forskellige farver alt efter træets sort. Du kan vælge den oprindelige træfarve eller træ i lyse eller mørke nuancer (brun, grå), alt afhængigt af hvordan træet er behandlet.

Vi kan behandle din sofabordsplade med olie eller lak. Dit valg af behandling afhænger af, hvor meget du selv vil vedligeholde bordet. Et sofabord i lak skal for eksempel vedligeholdes mindre end et sofabord i olie. Lak beskytter nemlig overfladen i længere tid, end olie gør.

Hvor et coffee table har en nogenlunde fast form, kan du selv vælge ben til dit sofabord. Som udgangspunkt kan du vælge mellem tre forskellige typer af ben: u-formede, x-formede eller firkantede ben. Hver af disse typer kommer også i forskellige materialer, så du skal vælge, hvilke ben du gerne vil have til den træsort, du har forelsket dig i.

Wood by work laver specielle coffee tables

Et coffee table er en rustik variant af et sofabord. Bordene måler 50 x 50 cm og optager derfor mindre plads, end et traditionelt sofabord gør. Det er et bord til dig, som har en mindre lejlighed eller en mindre sofaanordning i huset og gerne vil have et bord, der passer til de hyggelige stunder og knap så vide rammer. Navnet hentyder da også til, at bordet udelukkende bruges til kaffe eller anretning lidt snacks.

Wood by work producerer to forskellige slags coffee tables, hvor det ene udelukkende har en plankebordplade, og den anden har en planke i midten omkranset af beton. Betonen giver det et råt og upoleret udtryk, der samtidig spiller godt sammen med det naturlige og lyse træ i bordet. Det ser godt ud, men du skal være varsom med at stille porcelæn på betonoverfladen.

Vi laver sofaborde med miljøet i fokus

Dit sofabord udformes præcist efter dine angivne ønsker. Det gør dit sofabord til et specialdesignet og personligt bord, der i kraft af den håndlavede kvalitet fremstår som et miljørigtigt, naturligt og bæredygtigt valg. Wood by work tager et moralsk og etisk ansvar for en bæredygtig fremtid. Vi tager udgangspunkt i EUTR (EU Timber Regulation), der siden 2013 har haft strenge krav til trævirksomheder om kun at handle med lovligt træ.

Det færdige resultat, du får tilsendt, er således et naturligt og bæredygtigt møbel, der er fremstillet på ansvarlig vis. Det håndlavede design skaber en rar stemning i din stue. I Wood by works sortiment finder du ud over sofaborde bænke, vinreoler, plankeborde, sildebensborde, stålskabe og hylder. Alle disse møbler produceres efter præcis de samme principper som vores sofaborde.

En naturlig indretning med et sofabord fra Wood by work

Sofabordet samler din sofagruppe og danner en helhed i stuen. Det vil således virke mærkeligt, hvis der ikke er noget, du kan stille din kop på eller lægge dine ben op på. Dit sofabord har med andre ord både en æstetisk og praktisk rolle i stuen, der er essentiel i din indretning. Med Wood by work har du som tidligere nævnt mange muligheder for at lege med typer og farver i din stue – og det er kun fantasien, der sætter grænserne.

I den moderne indretning er det også blevet populært med mere end ét sofabord, så bordene danner en lille gruppe foran sofaen. Det skaber et fleksibelt og praktisk setup, hvor du kan flytte rundt på bordene og danne mange små øer – alt efter dit behov. Det vigtigste er at huske den røde tråd i din indretning.

I din sofabordsgruppe skal du sørge for, at dine træborde spille sammen. Du kan hurtigt få for meget træ. Derfor kan du vælge stålben, hvis du har sofaborde i træ. Det giver et godt modspil og skaber en flot kontrast til både din sofa, men også til de andre træborde og møbler rundt omkring i rummet.

Derudover giver grønne stueplanter et organisk modspil til både din sofa, sofagruppe og sofabord. Det samme gør sig gældende, hvis du sætter et par sorte, hvide eller blå lysestager på bordet. Planterne skaber ro omkring sig, mens de klare, rene farver og kontraster skaber godt modspil til de naturlige farver.

Kontakt Wood by Work i dag – og find dit næste sofabord

Find dit næste sofabord i dag hos Wood by Work, eller se på nogle af vores andre naturlige og bæredygtige møbler i vores webshop. Vores møbler er altid skabt i en naturlig, bæredygtig kvalitet, uden at gå på kompromis med prisen. Du kan købe et sofabord fra 1.899 kr., men prisen kan variere alt efter, hvad du har af ønsker og behov.

Du kan kontakte os på telefon +45 42573292 eller sende en mail til woodbywork@gmail.com. Derudover kan du sende en kontaktformular til os med dine ønsker og kontaktoplysninger, så besvarer vi din henvendelse inden for 24 timer.