Ring på 42 57 32 92 og book et besøg i vores showroom - alle dage fra 8 - 22
Få lavet et specialbygget møbel - kontakt os uforpligtende.

INDRETNING MED WOOD BY WORK

Wood by Work tilbyder en indretningsløsning til privat- og erhvervskunder, hvor vi hjælper med en komplet indretning fra a til z – fra idé til håndværk. I samspil med dig eller din virksomhed tager vi en uddybende snak, hvor vi afklarer præferencer, behov, krav og ikke mindst budget. På den måde bliver vores design og skitsering af mulighederne nemlig en realistisk og skræddersyet inspiration, du faktisk kan bruge.

Vi hos Wood By Work sætter en dyd i at skabe harmoni mellem stilrent design, komfort og kvalitet. Derudover er vores egne produkter også kendt for at tænke miljøet ind i håndværket, hvilket vi selvfølgelig også overfører til vores indretningsløsninger.

Vi går ekstra meget op i den personlige stil og det personlige håndværk. Derfor handler indretningskonceptet i høj grad også om at forstå jer, jeres behov, jeres adfærd, jeres stil og budget for den sags skyld – derfor kommer vi også gratis forbi til en snak om ønsker og idéer. Har du et ønske om at forny eksisterende møbler og andet interiør, kan vi også hjælpe med dette.

Hvis du er interesseret i vores indretningskoncept, kommer vi gerne på et gratis og uforpligtende indretningsbesøg hos dig eller din virksomhed. Du kan i efterfølgende 4 trin læse mere om, hvad vi konkret gør, og hvad du konkret får med i indretningskonceptet.

indretning-woodbywork

Tag fat i os direkte gennem telefon, mail, sociale medier eller her på hjemmesiden. Fortæl os om hvad og hvor, du ønsker hjælp til indretningen. Dernæst skrives eller ringes vi ved og tager en stille og rolig nordjysk snak om dine ønsker, præferencer og behov til drømmehjemmet eller drømmerammerne for din virksomhed.

Vi kommer hjem til dig eller din virksomhed og tager en uddybende snak om dine personlige præferencer. Vi vil have forskellige prøver med af vores træsorter i flere farver, og samtidig kan vi vise dig eksempler fra tidligere cases til inspiration. Vi  tager billeder og mål, og vi forhører os selvfølgelig om dine ønsker og til budget, så vores design og skitsering også bliver en realistisk inspiration.

indretning-woodbywork
indretning-woodbywork

Når vi er blevet inspireret af dit hjem eller din virksomhed, af dine ønsker og din personlige stil, er vi klar til at se på, hvordan Wood by Work-møbler kan optimere dit drømmehjem eller rum. Vi kommer ud fra dine ønsker med forslag til interiør, dekoration, farvevalg m.m. Vi kan tilmed forny dine eksisterende møbler og andet interiør – alt sammen efter dine ønsker.

Det hele munder ud i en tilsendt beskrivelse af projektet. Heri vil også indgå et samlet og seperat tilbud på de anvendte materialer, møbler, m.m. vi har brugt til indretningskonceptet.

indretning-woodbywork

VIL DU VIDE MERE?

Er du blot nysgerring? Eller vil du eventuelt høre lidt ind til vores nordjyske priser og naturlige materialer? Så vær ikke bleg for at kontakte os.

Telefon: +45 42 57 32 92

Mail: Woodbywork@gmail.com

Eller kontaktformularen her. Vi prøver at svare indenfor 24 timer normalvis, men vent gerne 48 timer hvis vi ikke har svaret dig.