INDRETNING MED WOOD BY WORK

Wood by Work tilbyder en indretningsløsning til privat- og erhvervskunder, hvor vi hælper med en komplet indretning fra a til z – fra idé til håndværk. ud fra dine ønsker, din livsstil og din boligs muligheder, designer vi en skræddersyet løsning til dig.

Vi hos Wood By Work sætter en dyd i at skabe harmoni mellem stilrent design, komfort og kvalitet. Derudover er vores egne produkter også kendt for at tænke miljøet ind i håndværket, hvilket vi selvfølgelig også overfører til vores indretningsløsninger.

Vi går ekstra meget op i den personlige stil og det personlige håndværk. Derfor handler indretningskonceptet i høj grad også om at forstå jer, jeres behov, jeres adfærd, jeres stil og budget for den sags skyld – derfor kommer vi også gratis forbi til en snak om ønsker og idéer.

Vi tager kr. for vores indretningskoncept. Du kan i efterfølgende 4 trin læse mere om, hvad vi konkret gør, og hvad du konkret får med i indretningskonceptet.

indretning-woodbywork

Tag fat i os direkte gennem telefon, mail, sociale medier eller her på hjemmesiden. Fortæl os om hvad og hvor, du ønsker hjælp til indretningen. Dernæst skrives eller ringes vi ved og tager en stille og rolig nordjysk snak om dine ønsker, præferencer og behov til drømmehjemmet.

Vi kommer hjem til dig eller din virksomhed og tager en uddybende snak om dine personlige præferencer. Har vil vi sammen finde ud af, hvilken retning vi skal arbejde videre med. Vi vil have forskellige prøver med af vores træ, farver og samtidig tidligere cases, så i kan blive inspireret. Samtidig tager vi kameraet under armen og filmer alle hjørner og kroge, så vi har rigeligt materiale at gå videre med hjemme i tegnestuen. Vi forhører os selvfølgelig om dit ønske og til budget, så vores design og skitsering også bliver en realistisk inspiration.

indretning-woodbywork
indretning-woodbywork

Når vi er blevet inspireret af dit hjem, af dine ønsker og din personlige stil, er vi klar til at skitsere dit drømmehjem eller rum. I vores digitale tegnestue indretter og tegner vi rummet med møbler fra Wood By Work med over 2000 interiørvarer. Derforuden dekorerer, maler og fornyer vi rummene ud fra din personlige stil. Vi kan tilmed forny dine eksisterende møbler og andet interiør – alt sammen efter dine ønsker.

Det hele bunder ud i en tilsendt skitsering af et eller flere rum med en både visuel og skriftlig beskrivelse. Heri vil også indgå et samlet og seperat tilbud på de anvendte materialer, hvilket indeholder alt fra møbler, tæpper, lamper, dekoration og andet interiøer, vi har brugt til indretningen.

indretning-woodbywork

VIL DU VIDE MERE?

Er du blot nysgerring? Eller vil du eventuelt høre lidt ind til vores nordjyske priser og naturlige materialer? Så vær ikke bleg for at kontakte os.

Telefon: +45 42 57 32 92

Mail: Woodbywork@gmail.com

Eller kontaktformularen her. Vi prøver at svare indenfor 24 timer normalvis, men vent gerne 48 timer hvis vi ikke har svaret dig.