Ring på 42 57 32 92 og book et besøg i vores showroom - alle dage fra 8 - 22
Få lavet et specialbygget møbel - kontakt os uforpligtende.

PLANKEBORDE

Vores plankeborde skaber et moderne samlested i hjemmet. Samtidig har de et tidløst og bæredygtigt udtryk, som gør, at de kan stå fremme i mange år uden at blive umoderne. Plankerne er fremstillet ud fra et princip om bæredygtighed, ligesom alt vores træ kommer fra det lokale savværk. Det gør dit plankebord til noget særligt, og du får svært ved at finde et bord magen til.

Viser alle 8 resultater

Plankeborde

Plankeborde fra Wood by work er moderne borde i træ til dit hjem. Plankernes former og naturlige udtryk skaber en idyllisk og naturlig stemning i din bolig. Vores udvalg af planker er stort, hvilket betyder, at du er sikker på at få et unikt plankebord med masser af personlighed. Du kan matche det med dine andre møbler, planter og nipsting.

Vælg mellem 4 forskellige kvalitetsplanker

Der findes fire forskellige kvalitetsplanker, som Wood by work laver plankeborde af.

  • Gran
  • Eg
  • Douglas gran
  • Amerikansk valnød.

Alle disse planker er fremstillet i naturmaterialer fra Nordjylland, der efter en tur på det lokale savværk bliver sendt videre til vores værksted. Udvindingen af materialerne og historien bag gør plankebordene fra Wood by work til unikke møbler. Alle bør efter vores mening have ret til helt igennem naturligt og bæredygtigt kvalitetsprodukt.

Plankebordene fås i forskellige varianter

Du vælger som det første den træsort, du ønsker brugt til dit kvalitetsplankebord. Træet kommer i forskellige farver alt efter sort. Hovedsageligt er der tale om plankeborde, hvor træet enten har overvejende lyse eller mørke nuancer.

Dernæst vælger du, hvilke ben bordet skal have. Alle vores borde kommer med ben, men du kan være med til at vælge, hvilke ben dit bord skal komme med. Du kan både vælge mellem u-formede, x-formede, trapezformede eller firkantede ben. De fleste kommer i enten træ eller metal. Læg især mærke til, hvilke ben der kommer i hvilket materiale.

Vores u-formede ben er en ramme, der former et ”u”, hvilket er meget klassisk i udtrykket. X-formede ben danner et kryds. Trapezformede ben danner en firkant, hvor mindst to sider er parallelle. Firkantede ben er en firkantet metalramme med rette vinkler. Benene bliver sat på i hver ende af bordet.

Plankeborde er et naturligt valg hos Wood by work

Plankeborde hos Wood by work bliver skabt ud fra et organisk princip. Det betyder, at du, efter du har valgt dine bordben, også skal vælge, hvordan bordpladen skal se ud. Du kan vælge mellem en lige kant og en naturlig kant. Forskellen er, at en lige kant er skåret til, mens vi har bevaret træets naturlige forløb i forbindelse med den naturlige kant.

Plankebordets bordplade kommer i forskellige naturlige træfarver, men også i lysere og mørkere nuancer, alt efter hvordan dit plankebord skal behandles. Vi behandler plankerne i både olie og lak, som samtidig gør det modstandsdygtigt over for både varme, kolde og klistrede væsker.

Vi sikrer dig ligeledes den rigtige størrelse på dit plankebord. Du kan vælge et 140 cm langt og 90 cm bredt bord og op til et 250 cm langt og 100 cm bredt bord. Det gør, at vores rustikke og håndlavede borde er tilpasset de dimensioner, som en hvilken som helst dagligstue eller køkken har. Det normale antal af planker er to, men vi kan også øge antallet af planker i bordet.

Vi sikrer bæredygtige og robuste plankeborde

De forskellige tilvalg gør alle vores plankeborde personlige. Den høje kvalitet er med til at gøre vores borde til et miljørigtigt, naturligt og bæredygtigt valg. Samtidig skaber de tykke planker et robust plankebord, som du får glæde af i mange år.

Wood by work handler kun med lovligt træ. Det gør vi på baggrund af EUTR (EU Timber Regulation) fra 2013, der bl.a. foreskriver, at en trævirksomhed skal være godkendt i EU. Vi tager med andre ord del i det fælles ansvar, vi har for at passe på kloden.

Ethvert plankebord, der forlader vores værksted, er fremstillet på ansvarlig vis. Det kan du trygt stole på. Vores plankeborde er håndlavede og i god kvalitet. Vi fremstiller dem ud fra dine personlige ønsker og ud af solidt træ. Det betyder også at skulle det få uønsket patina, så kan det slibes og behandles – derefter fremstår bordet nyt og friskt igen.

Wood by works sortiment inkluderer også sildebensborde, stålskabe, bænke, hylder, sofaborde og vinreoler. Samtlige af disse møbler produceres efter samme princip som plankebordene. Resultatet er et naturligt og bæredygtigt møbel, som skaber en særlig stemning i din bolig.

Plankeborde bidrager til en moderne og naturlig indretning

Spisebordet er et naturligt samlingspunkt i enhver dansk familie. Plankebordet er et moderne og naturligt møbel, som giver dig en pause fra den digitale verden og bringer dig lidt tættere på naturen. Det giver dig følelsen af ro at være omgivet af organiske materialer, og plankeborde passer rigtig godt sammen med stueplanter og andre organiske produkter som træstole, kopper, tallerkner og rustikt porcelæn.

Du vælger det bord, som passer til din personlige indretning, og du kan både bruge det som sofabord, kontorbord og spisebord. Det er altså i de fleste tilfælde fantasien, der sætter grænserne for, hvad et plankebord kan bruges til. Wood by work står altid klar til at foreslå eller komme med tips til, hvordan et plankebord kommer til at stå ekstra skarpt i forhold til resten af din indretning.

Bestil dit plankebord i dag hos Wood by Work

Bestil dit nye plankebord i dag eller et af vores andre specialdesignede møbler og flotte indretningsløsninger. Vi garanterer en høj og bæredygtig kvalitet – til en nordjysk pris. Vores priser starter ved 2.800 kr., og derefter kan vi justere prisen efter behov.

Du kan ringe til os på telefon +45 42573292 eller sende en mail til os på: woodbywork@gmail.com.Vil du være mere specifik, kan du sende en kontaktformular til os med dine specifikke ønsker og dertilhørende kontaktoplysninger. Vi vender retur inden 24 timer.