Ring på 42 57 32 92 og book et besøg i vores showroom - alle dage fra 8 - 22
Få lavet et specialbygget møbel - kontakt os uforpligtende.

SILDEBENSBORDE

Et sildebensbord fra Wood by work er et naturligt og bæredygtigt valg. Bordpladen kommer i et sildebensmønster, der giver bordet et roligt og symmetrisk udtryk. Det fungerer derfor perfekt til enhver afslappet og hyggelig stund sammen med vennerne og familien. Sæt roligt lysene, kopperne og tallerknerne på bordet, og oplev, hvordan de mørke kontraster fra den røgede eg og det naturlige træ skaber den helt rigtige stemning til middage og til de gode samtaler over kaffen.

Viser alle 4 resultater

Naturlige og bæredygtige sildebensborde i høj kvalitet

Der findes to forskellige sildebensborde hos Wood by work. Det ene er af egetræ, og det andet er af røget egetræ. Begge sorter er naturmaterialer, der kommer fra det lokale savværk få kilometer fra værkstedet, hvor bordene bliver produceret. Alle vores materialer er derfor af særlig høj kvalitet, både i udformningen, men også i udvindingen af materialerne, hvilket gør disse sildebensborde helt igennem naturlige og bæredygtige. 

Sildebensbordene skaber vi sammen med dig

De lækre sildebensborde fra Wood by work laves som sagt i to forskellige typer af lokalt fældet træ – eg og røget eg. Det er de to materialer, du tager udgangspunkt i, når du skal vælge et sildebensbord hos os.

En af de fordele, du får, når du handler hos os, er, at du kan være med til at udforme dit møbel, som du ønsker, både hvad angår størrelse, farve og højde. Du får altså et sildebensbord af høj kvalitet, der er dit helt eget specialdesignede bord. Det vil derfor passe godt til din stue eller køkken.  

Du vælger sammen med Wood by work, hvor stort sildebensbordet skal være, hvilken farve det skal være, og om det skal være et sofabord eller spisebord.

Størrelsen på bordet kan du praktisk talt selv bestemme, og der kan også fremstilles en tillægsplade, så bordet kan bruges, når du har mange gæster. Derudover kan du vælge mellem 50 forskellige farver til dit bord, så det passer til dine farver i stuen eller køkkenet. Til sidst vælger du, om det skal være et lavt sofabord eller et normalt spisebord.

Vælg miljøet til med Wood by work 

Alle dine personlige valg gør dit sildebensbord til et specialdesignet og personligt bord, der i kraft af den håndlavede kvalitet fremstår som et miljørigtigt, naturligt og bæredygtigt valg. Wood by work arbejder også aktivt ud fra EUTR (EU Timber Regulation), der trådte i kraft i 2013. Det gør, at vi kun handler med lovligt træ. Vi tager derfor et moralsk og etisk ansvar for at fremme en bæredygtig fremtid på Jorden.

Når et sildebensbord forlader værkstedet og er på vej til dig, kan du trygt stole på, at bordet og træet er fremstillet på ansvarlig vis. Det er bl.a. håndlavet. Bordets kvalitet er altså både et produkt af dine personlige ønsker og vores ærlige håndværk. Det er med til at slå en streg under, at vi fremstillet møblet sammen med dig og ud fra dine behov. 

Ud over sildebensborde finder du plankeborde, sofaborde, bænke, hylder, vinreoler og stålskabe i Wood by works sortiment. Alle disse møbler produceres efter præcis de samme principper som sildebensbordene. Resultatet er et naturligt og bæredygtigt møbel, som skaber en særlig stemning i din bolig.  

Få en bæredygtig og naturlig indretning i dit hjem med et sildebensbord

Sildebensbordene balancerer på smukkeste vis mellem den klassiske skandinaviske designtradition, og det, som mange kalder nynordisk. Det klassiske udtryk ses i det klassiske materiale, som træet er. Lige siden de første ikoniske træstole blev produceret i hånden i begyndelsen af 1900-tallet i Danmark, har Danmark fremstillet mange klassikere inden for møbeldesign i træ. Sildebensbordene er noget nyt i det store udvalg af møbler og nyder i dag stor popularitet inden for moderne indretning.

Sildebensbordet udgør fundamentet for et naturligt inspireret rum, der er bygget op om skønne, dybe nuancer. De rene linjer skaber et roligt og symmetrisk udtryk, der sammen med træets naturlige konturer og uregelmæssigheder giver et unikt look, og bordet bliver centrum for dine middage og andre arrangementer.

Din indretning kan sagtens bestå af møbler og ting, der bryder med det ensfarvede træ. Store grønne planter går hånd i hånd med de regulære sildebensborde, mens skarpe farver som sort eller hvid giver et klart og distinkt modspil til de naturlige farver. Det kunne f.eks. være i form af tallerkner, kopper og anden keramik i sort, hvid eller farver som blå, gul og rød. Det handler om at prøve sig frem for at finde ud af, hvad der virker.

Alle disse indretningsgenstande skaber sammen med sildebensbordet et rustikt udtryk, når du sætter dig ned ved bordet. Det er samtidig med til at sætte fokus på sildebensbordet, hvad end det står i stuen eller køkkenet. Det er det, bordet kan og kommer til at gøre for dig i fremtiden.

Det er også vigtigt at vurdere, hvilken bænk, stole eller sofa, der passer sammen med dit sofa- eller spisebord. Vi har erfaret, at træstole passer rigtig godt til bordets rustikke look. 

Derudover er stole af metal eller med metalben også en sikker vinder. Du kan også vælge en lidt mere kollektiv løsning og få lavet en bænk til dit sildebensbord. Bænken skaber følelsen af landlig idyl i din stue eller køkken, og så bringer det folk lidt tættere sammen. 

Find dit sildebensbord sammen med Wood by Work i dag

Find dit nye personlige sildebensbord i dag eller find ét af vores andre flotte naturlige træmøbler her i vores webshop. Vi sørger for tørt træ i en høj kvalitet til en god pris, men også med fokus på bæredygtige materialer. Priserne på vores sildebensborde starter fra 6.160 kr.

Du fanger os på vores telefonnummer +45 42573292 eller sender os en mail på woodbywork@gmail.com. Du kan du også sende en kontaktformular til os med dine ønsker til dit næste træmøbel samt dine kontaktoplysninger. Vi prøver ihærdigt at besvare din henvendelse inden for de næste 24 timer.